לןגן

עוגת תפוחים יין ואגוזים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 03/10/2020 | 12:01
עוגת תפוחים יין ואגוזים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרידים ביצים

  2. 1.מקציפים..

  3. חלבונים.סוכר.

  4. מוסיפים את השמן

  5. קמח ואבקת אפיה

  6. מערבבים קינמון וקוביות התפוחים ומוסיפים לקערה

  7. מוסיפים

  8. את היין ובסוף את האגוזים

  9. משמנים תבנית שופכים את הבלילה

  10. מסדרים מעל את פרוסות התפוחים ומפזרים מעל התפוחים מצלוחית הסוכר והקינמון

  11. 180 מעלות

  12. כ35/40 דקות

  13. כשמתקררת העוגה לבזוק אבקת סוכר מעל

  14. תיהנו….

  15. נ.ב

  16. אפשר לא להפריד ביצים

  17. ומים במקום יין