הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון לפסח של מלי מאירוב האלופה ,אני עושה אותו כל השנה! אפשר להמיר בקמח רגיל
במיקסר מקציפים 6 חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.
בקערה נערבב 6 חלמונים עם 3/4 כוס סוכר נוסיף חצי כוס שמן ושלוש כפות מים.
בקערה נוספת נערבב שוקולד מריר ,קוקוס, אגוזים, א. אפיה, נס קפה, קמח.
את קערת היבשים נקפל לתערובת החלמונים ולאחר איחוד נקפל את תערובת החלבונים.
נכניס לתנור על 170• שחומם מראש לחצי שעה בערך.
נכין את המים הרותחים והקפה ונרטיב את העוגה .
נכניס למקרר לחצי שעה.
שהעוגה קרה לגמרי נקציף את מצרכי הקצפת.
למרוח מעל העוגה ולפזר אגוזים.
אליפות!!!!!! .