אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

696
צפיות

עוגת תפוזים בציפוי אבקת סוכר

המתכון של
עוגת תפוזים בציפוי אבקת סוכר

יאמי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מחממים תנור
  • ל180 מעלות
  • ההכנה
  • מקציפים 4 ביצים
  • עם כוס סוכר
  • כ5 דקות
  • מוסיפים בזילוף
  • כוס שמן
  • כוס מיץ תפוזים
  • מוסיפים בהדרגה
  • 2.5 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • מערבבים עד
  • הטמעת הקמח
אופן ההכנה
  • 1

    משמנים תבנית.


  • 2

    שופכים את הבלילה.


  • 3

    מכניסים לתנור.


  • 4

    כ40/50 דקות.


  • 5

    בודקים עם קיסם.


  • 6

    כשהעוגה מצוננת.


  • 7

    בוזקים אבקת בוכר.


1

משמנים תבנית.


2

שופכים את הבלילה.


3

מכניסים לתנור.


4

כ40/50 דקות.


5

בודקים עם קיסם.


6

כשהעוגה מצוננת.


7

בוזקים אבקת בוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים