עוגת תפוזים בציפוי אבקת סוכר
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 27/09/2020 | 17:53
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מחממים תנור
-
ל180 מעלות
-
ההכנה
-
מקציפים 4 ביצים
-
עם כוס סוכר
-
כ5 דקות
-
מוסיפים בזילוף
-
כוס שמן
-
כוס מיץ תפוזים
-
מוסיפים בהדרגה
-
2.5 כוסות קמח
-
1 שקית אבקת אפיה
-
מערבבים עד
-
הטמעת הקמח
אופן הכנה
-
משמנים תבנית
-
שופכים את הבלילה
-
מכניסים לתנור
-
כ40/50 דקות
-
בודקים עם קיסם
-
כשהעוגה מצוננת
-
בוזקים אבקת בוכר