להפריד 8 ביצים להקציף את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצפת קשה! בקערה נוספת להקציף 8 חלמונים עם כף גרידת לימון לקצפת תפוחה, נוסיף כעת 750 גר גבינה לבנה וגביע שמנת חמוצה של פעם מסוננות מנוזלים... 🥰סיון מלול🥰(לסינון להניח בצד ברשת את הגבינות). לאחר שהוספנו את הגבינות נוסיף חב' פודינג וניל תוך הקצפה במיקסר ו-4 כפות קמח גדושות. מדידה חד פעמי חם!
נוסיף לקערת החלמונים והגבינות בקיפולים חצי מבלילה החלבונים עד להטמעה ולאחר מכן את שאר החלבונים עד שהבלילה אחידה. 🥰סיון מלול🥰להעביר לתבנית עגולה 24 גבוהה משומנת (אלומיניום הכי טובה...) את הבלילה ולהכניס לתנור על חום 200 מעלות לרבע שעה...לאחר מכן עוד 45 דק על חום 150 אפייה רגילה לא טורבו. להוציא ולקשט במה שתרצו🥰סיון מלול🥰
אופן ההכנה
0
להפריד 8 ביצים להקציף את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצפת קשה! בקערה נוספת להקציף 8 חלמונים עם כף גרידת לימון לקצפת תפוחה, נוסיף כעת 750 גר גבינה לבנה וגביע שמנת חמוצה של פעם מסוננות מנוזלים... 🥰סיון מלול🥰(לסינון להניח בצד ברשת את הגבינות). לאחר שהוספנו את הגבינות נוסיף חב' פודינג וניל תוך הקצפה במיקסר ו4 כפות קמח גדושות מדידה חד פעמי חם!
נוסיף לקערת החלמונים והגבינות בקיפולים חצי מבלילה החלבונים עד להטמעה ולאחר מכן את שאר החלבונים עד שהבלילה אחידה. 🥰סיון מלול🥰להעביר לתבנית עגולה 24 גבוהה משומנת (אלומיניום הכי טובה...) את הבלילה ולהכניס לתנור על חום 200 מעלות לרבע שעה...לאחר מכן עוד 45 דק על חום 150 אפייה רגילה לא טורבו. להוציא ולקשט במה שתרצו🥰סיון מלול🥰.
0
להפריד 8 ביצים להקציף את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצפת קשה! בקערה נוספת להקציף 8 חלמונים עם כף גרידת לימון לקצפת תפוחה, נוסיף כעת 750 גר גבינה לבנה וגביע שמנת חמוצה של פעם מסוננות מנוזלים... 🥰סיון מלול🥰(לסינון להניח בצד ברשת את הגבינות). לאחר שהוספנו את הגבינות נוסיף חב' פודינג וניל תוך הקצפה במיקסר ו4 כפות קמח גדושות מדידה חד פעמי חם!
נוסיף לקערת החלמונים והגבינות בקיפולים חצי מבלילה החלבונים עד להטמעה ולאחר מכן את שאר החלבונים עד שהבלילה אחידה. 🥰סיון מלול🥰להעביר לתבנית עגולה 24 גבוהה משומנת (אלומיניום הכי טובה...) את הבלילה ולהכניס לתנור על חום 200 מעלות לרבע שעה...לאחר מכן עוד 45 דק על חום 150 אפייה רגילה לא טורבו. להוציא ולקשט במה שתרצו🥰סיון מלול🥰.