ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
3/4 כוס אגוזים קלויים גרוסים/ שקדים
-
2 כפיות פריכוז תפוז קפוא מרוכז
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2 כפות איסטינט פודינג ווניל
אופן ההכנה
-
1
להכנת העוגה .
-
2
מקציפים חלבונים בהדרגה מוסיפים סוכר לקצף לא נוקשה..
-
3
בקערה ניפרדת מעבירים כל המרכבים מערבבים. .
-
4
ומעבירים את הקציפה לתערובת בעטיפה איטית.
-
5
מעבירים לתבנית מרופדת. ולתנור שחומם 10 דקות ל-180 מעלות .
-
6
10 דקות ראשונות אפיה ואחר מנמיכים ל-160 מעלות. אפיה 20-40 דקות .
-
7
הכנת הסירופ.
-
8
להרתיח ולבשל מספר דקות עד לצמיגות עדינה .
-
9
כשהעוגה חמה מהתנור ליצוק עליה את הדבש הקר.
-
10
ועם העוגה קרה ליצוק עליה דבש חם .
-
11
לקצפת.
-
12
מקציפים השמנת הצמיחית מאיטים מהירות ומוסיפים את האיסטנט .
-
13
ממשיכים להקציף מספר שניות .
-
14
הערה חשובה .
-
15
הבורגול לקנות עם גרגרים קטנטנים לא הגס וטוחנים ממש לקמח .
-
16
.
1
להכנת העוגה .
2
מקציפים חלבונים בהדרגה מוסיפים סוכר לקצף לא נוקשה..
3
בקערה ניפרדת מעבירים כל המרכבים מערבבים. .
4
ומעבירים את הקציפה לתערובת בעטיפה איטית.
5
מעבירים לתבנית מרופדת. ולתנור שחומם 10 דקות ל-180 מעלות .
6
10 דקות ראשונות אפיה ואחר מנמיכים ל-160 מעלות. אפיה 20-40 דקות .
7
הכנת הסירופ.
8
להרתיח ולבשל מספר דקות עד לצמיגות עדינה .
9
כשהעוגה חמה מהתנור ליצוק עליה את הדבש הקר.
10
ועם העוגה קרה ליצוק עליה דבש חם .
11
לקצפת.
12
מקציפים השמנת הצמיחית מאיטים מהירות ומוסיפים את האיסטנט .
13
ממשיכים להקציף מספר שניות .
14
הערה חשובה .
15
הבורגול לקנות עם גרגרים קטנטנים לא הגס וטוחנים ממש לקמח .
16
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים