ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מעבירים.
-
2
למיקסר מעבירים חלבונים ומקציפים עם כוס סוכר לקציפה תפוחה ובהירה..
-
3
בקערית ניפרדת מעבירים חלמונים עם השמן ותמציות גרד תפוז . ואחר.
-
4
מוסיפים לחלבונים המוקצפים. ואת האינסטנט שוקולד ומערבבים בעטיפה..
-
5
יוצקים לתבנית עגולה מרופדת. אופים בחום 180 מעלות .
-
6
אפיה כ-40 דקות .
-
7
לקרם.
-
8
מקציפים שמנת חלב ואיסטנט ומורחים על העוגה .
-
9
לציפוי השוקולד.
-
10
מביאים שמנת עד לסף רתיחה מורידים ומוסיפים שוקולד מריר .
-
11
ומורחים על העוגה .
-
12
ממשיכים לקשט ככל עולה על לבכם .
1
מעבירים.
2
למיקסר מעבירים חלבונים ומקציפים עם כוס סוכר לקציפה תפוחה ובהירה..
3
בקערית ניפרדת מעבירים חלמונים עם השמן ותמציות גרד תפוז . ואחר.
4
מוסיפים לחלבונים המוקצפים. ואת האינסטנט שוקולד ומערבבים בעטיפה..
5
יוצקים לתבנית עגולה מרופדת. אופים בחום 180 מעלות .
6
אפיה כ-40 דקות .
7
לקרם.
8
מקציפים שמנת חלב ואיסטנט ומורחים על העוגה .
9
לציפוי השוקולד.
10
מביאים שמנת עד לסף רתיחה מורידים ומוסיפים שוקולד מריר .
11
ומורחים על העוגה .
12
ממשיכים לקשט ככל עולה על לבכם .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים