ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
500 גרם ביסקוויטים (או כמה שנכנס לתבנית )
-
-
חבילת אינסטנט פודינג וניל
-
-
לקרם לבן: 250 גר גבינה לבנה 5%
-
לקרם חום:200 גר גבינה מו שוקולד חומה (של טרה)
-
-
קערית עם חלב לטבילת הביסקוויטים
אופן ההכנה
-
1
בקערת המיקסר נקציף את השמנת מתוקה עם הפודינג והאבקת סוכר לקצף אחיד !.
-
2
נחלק את הכמות של הקצפת לשני קערות ..בקערה אחת נוסיף את הגבינה הלבנה ונערבל לאיחוד.
-
3
בקערה שנייה נוסיף את הגבינה החומה ונערבל לאיחוד .
-
4
הרכבת העוגה : .
-
5
נטבול ביסקוויטים בחלב ונניח על תבנית מרובעת חד פעמית ...נמרח שכבה של הקרם הלבן ונשמור מעט לציפוי הסופי.
-
6
כעת נכין עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב ...נמרח את שכבת הקרם החום ונשמור מעט לציפוי העליון ....
-
7
שכבה אחרונה של ביסקוויטים והקרם הנותר משני הצבעים .
-
8
נעטר בשוקולד מריר מגורד.
-
9
רצוי להכניס להקפאה לשעתיים להתייצבות ואז להעביר למקרר.
-
10
עוגה קלה וטעימה ברמות .
-
11
בהצלחה אילנית בניזרי💕.
1
בקערת המיקסר נקציף את השמנת מתוקה עם הפודינג והאבקת סוכר לקצף אחיד !.
2
נחלק את הכמות של הקצפת לשני קערות ..בקערה אחת נוסיף את הגבינה הלבנה ונערבל לאיחוד.
3
בקערה שנייה נוסיף את הגבינה החומה ונערבל לאיחוד .
4
הרכבת העוגה : .
5
נטבול ביסקוויטים בחלב ונניח על תבנית מרובעת חד פעמית ...נמרח שכבה של הקרם הלבן ונשמור מעט לציפוי הסופי.
6
כעת נכין עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב ...נמרח את שכבת הקרם החום ונשמור מעט לציפוי העליון ....
7
שכבה אחרונה של ביסקוויטים והקרם הנותר משני הצבעים .
8
נעטר בשוקולד מריר מגורד.
9
רצוי להכניס להקפאה לשעתיים להתייצבות ואז להעביר למקרר.
10
עוגה קלה וטעימה ברמות .
11
בהצלחה אילנית בניזרי💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים