ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להקציף חלבונים לקצף תפוח תוך כדי הוספת סוכר בהדרגה..
-
2
להנמיך את המהירות ולהוסיף את החלבונים,המיץ והשמן .
-
3
לתת לזה להתערבל ולהוסיף את הקמח..
-
4
להוציא כוס וחצי מהתערובת במיקסר לתוך קערית ולערבב עם הקקאו המנופה ולהוסיף כף אחת או שתיים מיץ תפוזים ולערבב היטב לתערובת נוזלית יחסית.
-
5
אותו הדבר לעשות עם השוקולית..
-
6
לחמם תנור ל 170 .
-
7
ליצוק לתוך תבנית אפיה משומנת מעט את התערובת הלבנה (שבמיקסר) מעליה ליצוק את התערובת של הקקאו ואחכ את השוקולית.
-
8
עם קיסם לעבור בציור מעל כמו בדוגמה..
-
9
לאפות כ 40 דק. לבדוק עם קיסם. תהנו הילה💕.
-
10
כוס מדידה שתיה חמה או כוס זכוכית של הקפה עם הידית. .
1
להקציף חלבונים לקצף תפוח תוך כדי הוספת סוכר בהדרגה..
2
להנמיך את המהירות ולהוסיף את החלבונים,המיץ והשמן .
3
לתת לזה להתערבל ולהוסיף את הקמח..
4
להוציא כוס וחצי מהתערובת במיקסר לתוך קערית ולערבב עם הקקאו המנופה ולהוסיף כף אחת או שתיים מיץ תפוזים ולערבב היטב לתערובת נוזלית יחסית.
5
אותו הדבר לעשות עם השוקולית..
6
לחמם תנור ל 170 .
7
ליצוק לתוך תבנית אפיה משומנת מעט את התערובת הלבנה (שבמיקסר) מעליה ליצוק את התערובת של הקקאו ואחכ את השוקולית.
8
עם קיסם לעבור בציור מעל כמו בדוגמה..
9
לאפות כ 40 דק. לבדוק עם קיסם. תהנו הילה💕.
10
כוס מדידה שתיה חמה או כוס זכוכית של הקפה עם הידית. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים