לןגן

עוגת תפוז קקאו ושוקולית

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 08/06/2020 | 14:35
עוגת תפוז קקאו ושוקולית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים לקצף תפוח תוך כדי הוספת סוכר בהדרגה.

  2. להנמיך את המהירות ולהוסיף את החלבונים,המיץ והשמן

  3. לתת לזה להתערבל ולהוסיף את הקמח.

  4. להוציא כוס וחצי מהתערובת במיקסר לתוך קערית ולערבב עם הקקאו המנופה ולהוסיף כף אחת או שתיים מיץ תפוזים ולערבב היטב לתערובת נוזלית יחסית

  5. אותו הדבר לעשות עם השוקולית.

  6. לחמם תנור ל 170

  7. ליצוק לתוך תבנית אפיה משומנת מעט את התערובת הלבנה (שבמיקסר) מעליה ליצוק את התערובת של הקקאו ואחכ את השוקולית

  8. עם קיסם לעבור בציור מעל כמו בדוגמה.

  9. לאפות כ 40 דק. לבדוק עם קיסם. תהנו הילה💕

  10. כוס מדידה שתיה חמה או כוס זכוכית של הקפה עם הידית.