אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

16,042
צפיות

עוגת גבינה ופירורי ביסקוויטים מהירה

המתכון של
עוגת גבינה ופירורי ביסקוויטים מהירה

יפהפיה וטעם ממכר

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לפירורים
  • שרוול ביסקוויטים (בהיר או כהה לטעמכם) 250 גר'
  • 100 גר' חמאה
  • למלית
  • 2 גביעי שמנת מתוקה להקצפה (250 מ''ל כל אחד)
  • חצי כוס סוכר
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל (80 גר)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גר')
  • גביע שמנת חמוצה (200 גר')
  • 500 גר' גבינה לבנה
אופן ההכנה
  • 1

    לטחון את הביסקוויטים או לשבור אותם דק. להניח בצד בערך כוס לציפוי העוגה..


  • 2

    להמיס את החמאה במיקרו כדקה ולמזוג על הביסקוויטים. לערבב היטב..


  • 3

    בתבנית עגולה קוטר 26 להניח את הביסקוויטים ולהדק היטב לתחתית..


  • 4

    במיקסר עם וו הקצפה להקציף שמנת מתוקה עם סוכר, סוכר וניל ופודינג וניל לקצפת יציבה..


  • 5

    לקפל את השמנת החמוצה ואת הגבינה לתוך תערובת הקצפת היטב..


  • 6

    למזוג את בלילת הגבינה על בסיס הביסקוויטים וליישר..


  • 7

    לפזר את הפירורים ששמנו בצד על שכבת הגבינה..


  • 8

    להעביר את העוגה למקפיא לשעה ואז כל הלילה במקרר.


  • 9

    או למקפיא ל- 4 שעות וחצי שעה במקרר.


1

לטחון את הביסקוויטים או לשבור אותם דק. להניח בצד בערך כוס לציפוי העוגה..


2

להמיס את החמאה במיקרו כדקה ולמזוג על הביסקוויטים. לערבב היטב..


3

בתבנית עגולה קוטר 26 להניח את הביסקוויטים ולהדק היטב לתחתית..


4

במיקסר עם וו הקצפה להקציף שמנת מתוקה עם סוכר, סוכר וניל ופודינג וניל לקצפת יציבה..


5

לקפל את השמנת החמוצה ואת הגבינה לתוך תערובת הקצפת היטב..


6

למזוג את בלילת הגבינה על בסיס הביסקוויטים וליישר..


7

לפזר את הפירורים ששמנו בצד על שכבת הגבינה..


8

להעביר את העוגה למקפיא לשעה ואז כל הלילה במקרר.


9

או למקפיא ל- 4 שעות וחצי שעה במקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים