ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
120 גרם פרות יבשים הסוערים
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מביאים לרתיחה הרום וצימוקים ומכסים ושמים בצד .
-
2
2)מקמחים את הפירות יבשים ודובדבנים.
-
3
3) מערבבים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת מרקם קרמי מוסיפים את הפירות היבשים בלבד .
-
4
4)מוסיפים ביצה שלמה .
-
5
ו 2 חלמונים ומערבבים היטב .
-
6
4) מקציפים את 2 החלבונים שנישא עם קורט עד לקבלת קצף יציב .
-
7
5) מוסיפים בהדרגה את התערובת לקצף החלבונים ומקפלים .
-
8
6) שופכים חצי תערובת לתבנית תבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה מניחים את הדובדבנים ושופכים את החצי השני ואופים בתנור שחומם מראש .
-
9
ל 210 מעלות כ 50 עד שעה כל אחד עם החום שלו .
-
10
.
-
11
.
1
1) מביאים לרתיחה הרום וצימוקים ומכסים ושמים בצד .
2
2)מקמחים את הפירות יבשים ודובדבנים.
3
3) מערבבים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת מרקם קרמי מוסיפים את הפירות היבשים בלבד .
4
4)מוסיפים ביצה שלמה .
5
ו 2 חלמונים ומערבבים היטב .
6
4) מקציפים את 2 החלבונים שנישא עם קורט עד לקבלת קצף יציב .
7
5) מוסיפים בהדרגה את התערובת לקצף החלבונים ומקפלים .
8
6) שופכים חצי תערובת לתבנית תבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה מניחים את הדובדבנים ושופכים את החצי השני ואופים בתנור שחומם מראש .
9
ל 210 מעלות כ 50 עד שעה כל אחד עם החום שלו .
10
.
11
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים