לתבנית אינגליש קייק גדולה באורך 30 ס"מ:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים יחד חמאה, סוכר, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אווירירית וקרמית.
3. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך ערבול בין הוספה להוספה.
4. מוסיפים פנימה שמנת חמוצה, מיץ וקליפת לימון ומערבלים עד שאחיד.
5. מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומערבלים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
6. יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
7. אופים 35-40 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים..
1
לתבנית אינגליש קייק גדולה באורך 30 ס"מ:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים יחד חמאה, סוכר, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אווירירית וקרמית.
3. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך ערבול בין הוספה להוספה.
4. מוסיפים פנימה שמנת חמוצה, מיץ וקליפת לימון ומערבלים עד שאחיד.
5. מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומערבלים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
6. יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
7. אופים 35-40 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים..