1 וחצי כוס קמח תופח או קמח רגיל עם כפית אבקת אפייה
לקוקוס
1 כוס חלב קוקוס
3 כוסות קוקוס
1 כוס סוכר
50 גרם מחמאה
לגנאש
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות מים חמים
רבע כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1
לבסיס...את הקמח השוקולית והקקאו לנפות..
2
הקערת מיקסר לשים..את הביצים הסוכר ולהקציף 3 דקות לאחר מכן להוסיף את השמן הקקאו השוקולית והקמח לערבל מעט לא הרבה ..לשמן נייר אפייה ולשים בתבנית מספר 24 ..לשפוך לתוך התבנית ..
3
לחמם תנור 180 מעלות 10 דקות מראש ואז להכניס את התבנית לחצי שעה( 30 דקות לבדוק עם קיסם אם יוצא יבש מוכן אם לא תנו עוד 5 דקות). להוציא ולקרר על השיש..
4
לבינתיים על הגס לשים סיר ובתוכו חמאה חלב קוקוס והסוכר ולערבב עד שנהיה בועות להוציא מהגז לקרר 5 דקות ולהוסיף את הקוקוס ולערבב טוב טוב ולשפוך על העוגה ועם ידיים רטובות לשטח עד שכל העוגה מכוסה בקוקוס..לשים במקפיא ל10 דקות ..
5
לבינתיים לקחת סיר לשים בתוכו את מוצרי הגנאש ולערבב עד לתערובת סמיכה לשפוך על הקוקוס להטות את התבנית מצד לצד עד שכל הקוקוס מכוסה ולשים במקרר ולקרר ל3 שעות ..לחתוך לאכול וליהנות🤗.
1
לבסיס...את הקמח השוקולית והקקאו לנפות..
2
הקערת מיקסר לשים..את הביצים הסוכר ולהקציף 3 דקות לאחר מכן להוסיף את השמן הקקאו השוקולית והקמח לערבל מעט לא הרבה ..לשמן נייר אפייה ולשים בתבנית מספר 24 ..לשפוך לתוך התבנית ..
3
לחמם תנור 180 מעלות 10 דקות מראש ואז להכניס את התבנית לחצי שעה( 30 דקות לבדוק עם קיסם אם יוצא יבש מוכן אם לא תנו עוד 5 דקות). להוציא ולקרר על השיש..
4
לבינתיים על הגס לשים סיר ובתוכו חמאה חלב קוקוס והסוכר ולערבב עד שנהיה בועות להוציא מהגז לקרר 5 דקות ולהוסיף את הקוקוס ולערבב טוב טוב ולשפוך על העוגה ועם ידיים רטובות לשטח עד שכל העוגה מכוסה בקוקוס..לשים במקפיא ל10 דקות ..
5
לבינתיים לקחת סיר לשים בתוכו את מוצרי הגנאש ולערבב עד לתערובת סמיכה לשפוך על הקוקוס להטות את התבנית מצד לצד עד שכל הקוקוס מכוסה ולשים במקרר ולקרר ל3 שעות ..לחתוך לאכול וליהנות🤗.