אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

32,261
צפיות

רוגלך או רולדה או קוראסון

המתכון של
רוגלך או רולדה או קוראסון

בצק מעולה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 ק''ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 200 גרם חמאה
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 כוסות מים בערך לשים כוס וחצי ואם צריך להוסיף לאט
  • 3 ביצים
  • בכוס חד פעמי שתיה חמה
  • מילוי
  • 1 כוס קקאו
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1כף אבקת נס
  • 1/4 כוס שמן להוסיף בהדרגה לקבלת קרם שלא יהיה דליל
  • 1 כף ממרח נוטלה
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כף אבקת נס
  • לקוראסון
  • אפשר מילוי נוטלה או אצבעות שוקולד
  • להברשה
  • ביצה עם מעט מים ומעט סוכר
  • לזיגוג אחרי האפיה לבשל על הגז ולקרר
  • 1 וחצי כוסות מים
  • 1 וניל
  • 1 כוס סוכר
  • מילוי גבינה
  • 1 גבינה טוב טעם
  • 3 כפות גבינה
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • 1 סוכר וניל
  • 1כף קורנפלור
  • 2 חלמונים
  • 1/4 כוס סוכר
  • גרידת לימון
  • לחמניות
  • לעשות כדורים קטנים למרוח ביצה ומעל סוכר גבישי
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערת המיקסר כוס מים , שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה .


  • 2

    להוסיף את שאר המצרכים וללוש בערך 7 דקות לקבלת בצק רך ונעים .


  • 3

    לכסות ולהעביר למקרר לשעה בערך, להוציא ללוש ולהחזיר למקרר עד הבוקר .


  • 4

    בבוקר להוציא לחלק ל8 כדורים .


  • 5

    לרדד דק למרוח מלית ולרדד עוד כדור ולהניח מעל .


  • 6

    לחתוך למשולשים ולגלגל לרוגלך.


  • 7

    לתת התפחה של שעה בערך .


  • 8

    למרוח ביצה אפשר לפזר מעל שוקולד .


  • 9

    לחמם תנור 180 מעלות .


  • 10

    ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה .


  • 11

    כשמוכן למרוח את הסירופ בנדיבות .


  • 12

    אם רוצים רולדה לרדד כדור אחד דק למרוח את המלית לגלגל לרולדה אפשר לחצות ל3 ולעשות צמה או לעשות רולדה עם מילוי ואחת אפשר למרוח רק נוטלה ולעשות .


  • 13

    הטיפ שלי לרולדה לפני החיתוך להכניס למקפיא לרבע שעה בערך להוציא לחתוך לעשות צמה ולתת לתפוח ואז למרוח ביצה ולאפות .


  • 14

    בהצלחה .


1

לשים בקערת המיקסר כוס מים , שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה .


2

להוסיף את שאר המצרכים וללוש בערך 7 דקות לקבלת בצק רך ונעים .


3

לכסות ולהעביר למקרר לשעה בערך, להוציא ללוש ולהחזיר למקרר עד הבוקר .


4

בבוקר להוציא לחלק ל8 כדורים .


5

לרדד דק למרוח מלית ולרדד עוד כדור ולהניח מעל .


6

לחתוך למשולשים ולגלגל לרוגלך.


7

לתת התפחה של שעה בערך .


8

למרוח ביצה אפשר לפזר מעל שוקולד .


9

לחמם תנור 180 מעלות .


10

ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה .


11

כשמוכן למרוח את הסירופ בנדיבות .


12

אם רוצים רולדה לרדד כדור אחד דק למרוח את המלית לגלגל לרולדה אפשר לחצות ל3 ולעשות צמה או לעשות רולדה עם מילוי ואחת אפשר למרוח רק נוטלה ולעשות .


13

הטיפ שלי לרולדה לפני החיתוך להכניס למקפיא לרבע שעה בערך להוציא לחתוך לעשות צמה ולתת לתפוח ואז למרוח ביצה ולאפות .


14

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים