לןגן

רוגלך או רולדה או קוראסון

מאת: שרה יוסף, פורסם: 26/10/2019 | 22:07
רוגלך או רולדה או קוראסון

תקציר המתכון: בצק מעולה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערת המיקסר כוס מים , שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש בערך 7 דקות לקבלת בצק רך ונעים

  3. לכסות ולהעביר למקרר לשעה בערך, להוציא ללוש ולהחזיר למקרר עד הבוקר

  4. בבוקר להוציא לחלק ל8 כדורים

  5. לרדד דק למרוח מלית ולרדד עוד כדור ולהניח מעל

  6. לחתוך למשולשים ולגלגל לרוגלך

  7. לתת התפחה של שעה בערך

  8. למרוח ביצה אפשר לפזר מעל שוקולד

  9. לחמם תנור 180 מעלות

  10. ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה

  11. כשמוכן למרוח את הסירופ בנדיבות

  12. אם רוצים רולדה לרדד כדור אחד דק למרוח את המלית לגלגל לרולדה אפשר לחצות ל3 ולעשות צמה או לעשות רולדה עם מילוי ואחת אפשר למרוח רק נוטלה ולעשות

  13. הטיפ שלי לרולדה לפני החיתוך להכניס למקפיא לרבע שעה בערך להוציא לחתוך לעשות צמה ולתת לתפוח ואז למרוח ביצה ולאפות

  14. בהצלחה