בקערת מיקסר להקציף את החמאה עם הסוכר, לתערובת רכה ובהירה, להוסיף תמצית וניל, לטרוף את הביצים ולהוסיף בהדרגה. להעביר לקערה גדולה, בעזרת כף מתכת לקפל את שני סוגי הקמח, סודה לשתייה ואבקת קקאו, להוסיף את הריוויון ולערבב טוב לתערובת חלקה.
לשמן תבנית עגולה עם ספריי שמן, לרפד עם נייר אפיה, יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 180מעלות 45 דקות.
לקרר את העוגה, לחצות עם סכין לחם.. להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט.
להרטיב מעט את החלק התחתון עם הסירופ של הדובדבנים ולמרוח קצפת, לפזר מעל דובדבנים חמוצים ולהניח את החלק השני של העוגה, למלא שקית זילוף עם קצפת ולקשט (כמו בתמונה) לקשט עם דובדבנים מסוכרים. את השוקולד לחמם 10 שניות במיקרוגל (לא יותר) ובעזרת קולפן ירקות לקלוף תלתלי שוקולד, ולקשט..
.
1
בקערת מיקסר להקציף את החמאה עם הסוכר, לתערובת רכה ובהירה, להוסיף תמצית וניל, לטרוף את הביצים ולהוסיף בהדרגה. להעביר לקערה גדולה, בעזרת כף מתכת לקפל את שני סוגי הקמח, סודה לשתייה ואבקת קקאו, להוסיף את הריוויון ולערבב טוב לתערובת חלקה.
לשמן תבנית עגולה עם ספריי שמן, לרפד עם נייר אפיה, יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 180מעלות 45 דקות.
לקרר את העוגה, לחצות עם סכין לחם.. להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט.
להרטיב מעט את החלק התחתון עם הסירופ של הדובדבנים ולמרוח קצפת, לפזר מעל דובדבנים חמוצים ולהניח את החלק השני של העוגה, למלא שקית זילוף עם קצפת ולקשט (כמו בתמונה) לקשט עם דובדבנים מסוכרים. את השוקולד לחמם 10 שניות במיקרוגל (לא יותר) ובעזרת קולפן ירקות לקלוף תלתלי שוקולד, ולקשט..
.