ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
כוס ועוד שתי כפות קמח תופח
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערת המקסר נקציף את הביצים בשלמותן עם הסוכר , עד לקבלת קצף תפוח ויציב מעט ..
-
2
נוסיף אליהם את הנוזלים ,.
-
3
ולאחר מיכן את הקמח והקקאו ,.
-
4
(רצוי לנפות אותם ),.
-
5
נערבב טוב עד לקבלת בלילה אחידה ..
-
6
את הבלילה נשפוך לתבנית בינונית ונאפה בחום של 175 מעלות ..
-
7
כשהעוגה חמה , נחתוך אותה לריבועים ונשפוך מעליה את גנאש השוקולד ..
-
8
להכנת הגנאש ,.
-
9
להמיס במקרו בפולסים את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה , לערבב טוב עד לקבלת בלילה חלקה ..
-
10
ניתן לפזר מעל החיתוכיות אגוזי מלך גרוסים / קוקוס/שוקולד מגורד/ שקדים ועוד.
-
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
בקערת המקסר נקציף את הביצים בשלמותן עם הסוכר , עד לקבלת קצף תפוח ויציב מעט ..
2
נוסיף אליהם את הנוזלים ,.
3
ולאחר מיכן את הקמח והקקאו ,.
4
(רצוי לנפות אותם ),.
5
נערבב טוב עד לקבלת בלילה אחידה ..
6
את הבלילה נשפוך לתבנית בינונית ונאפה בחום של 175 מעלות ..
7
כשהעוגה חמה , נחתוך אותה לריבועים ונשפוך מעליה את גנאש השוקולד ..
8
להכנת הגנאש ,.
9
להמיס במקרו בפולסים את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה , לערבב טוב עד לקבלת בלילה חלקה ..
10
ניתן לפזר מעל החיתוכיות אגוזי מלך גרוסים / קוקוס/שוקולד מגורד/ שקדים ועוד.
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים