קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערת המקסר נקציף את הביצים בשלמותן עם הסוכר , עד לקבלת קצף תפוח ויציב מעט .
נוסיף אליהם את הנוזלים ,
ולאחר מיכן את הקמח והקקאו ,
(רצוי לנפות אותם ),
נערבב טוב עד לקבלת בלילה אחידה .
את הבלילה נשפוך לתבנית בינונית ונאפה בחום של 175 מעלות .
כשהעוגה חמה , נחתוך אותה לריבועים ונשפוך מעליה את גנאש השוקולד .
להכנת הגנאש ,
להמיס במקרו בפולסים את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה , לערבב טוב עד לקבלת בלילה חלקה .
ניתן לפזר מעל החיתוכיות אגוזי מלך גרוסים / קוקוס/שוקולד מגורד/ שקדים ועוד
בתאבון ובהצלחה 🌹