הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקראנץ' שוקולד מהיר, ממכר, טעים, מושלם כל ביס חגיגה, כל אחד יכול.
מחממים את התנור ל-175 מעלות..
שלב ראשון מקמחים קלות את משטח העבודה, פורשים את הבצק שמרים (אין צורך ברידוד הבצק) חותכים באמצע לשני מלבנים שווים.
מורחים בנדיבות את ממרח השוקולד או הממרח שבחרתם באופן אחיד על הבצק, מגלגלים לרולדה (השתדלו בזמן גלגלול הרולדה להדק כמה שיותר), חוצים את הרולדה לאורכה בעזרת סכין חדה לקבלת 2 רצועות ארוכות ושוות, בשלב זה המילוי נחשף וזה בסדר, ללפף את 2 הרצועות לצורת בורג ולהדק בקצוות, להניח בתוך תבנית האינגליש קייק, חוזרים על אותה פעולה עם מחצית הבצק שנותר.
מכסים את התבניות במגבת יבשה ומתפיחים במקום חמים כשעה, שעה וחצי עד להכפלתם.
מברישים בביצה טרופה, מכניסים לתנור כאמור שחומם מראש ל-175 מעלות (חשוב שהתנור יהיה חם), אופים 30-35 דקות, עד שהעוגות משחימות.
לקראת סוף האפייה מכינים את הסירופ, מבשלים בסיר קטן את המים, סוכר, תמצית וניל כמה דקות, כשהעוגות יוצאות מהתנור הברישו אותן בנדיבות, תקררו, תגישו ותיהנו.
זהו מוכן! ממליצה בחום, כלום עבודה ויש לכם מאפה שמרים טעים, עשיר ומרשים, כל אחד יכול גם המתקשים .
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך .