ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
בקערה שמים את הקמח, א.אפיה, סוכר וניל, סוכר, שמן, ביצים, מוסיפים את השוקולד מומס ובוחשים טוב במטרפה לתערובת אחידה..
-
3
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים למקפיא לכמה דקות. .
-
4
השכבה של חמאת הבוטנים:.
-
5
ביצה, סוכר, שמן, .
-
6
חמאת הבוטנים, תמצית הוניל .
-
7
קמח מערבבים הכל עד לקבלת עיסה אחידה וסמיכה..
-
8
להוציא את התבנית מהמקפיא ועם כפית לשים מהבצק על העוגה במרווחים. הכל מתיישר בזמן האפייה..
-
9
אפייה במשך 40 דקות עד שקיסם יוצא נקי..
1
אופן ההכנה:.
2
בקערה שמים את הקמח, א.אפיה, סוכר וניל, סוכר, שמן, ביצים, מוסיפים את השוקולד מומס ובוחשים טוב במטרפה לתערובת אחידה..
3
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים למקפיא לכמה דקות. .
4
השכבה של חמאת הבוטנים:.
5
ביצה, סוכר, שמן, .
6
חמאת הבוטנים, תמצית הוניל .
7
קמח מערבבים הכל עד לקבלת עיסה אחידה וסמיכה..
8
להוציא את התבנית מהמקפיא ועם כפית לשים מהבצק על העוגה במרווחים. הכל מתיישר בזמן האפייה..
9
אפייה במשך 40 דקות עד שקיסם יוצא נקי..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים