לןגן

עוגת חמאת בוטנים בשני צבעים

מאת: שולמית חן, פורסם: 21/06/2019 | 18:53
עוגת חמאת בוטנים בשני צבעים

תקציר המתכון: עוגה טעימה מאוד בשני צבעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לשכבת חמאת בוטנים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. בקערה שמים את הקמח, א.אפיה, סוכר וניל, סוכר, שמן, ביצים, מוסיפים את השוקולד מומס ובוחשים טוב במטרפה לתערובת אחידה.

  3. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים למקפיא לכמה דקות.

  4. השכבה של חמאת הבוטנים:

  5. ביצה, סוכר, שמן,

  6. חמאת הבוטנים, תמצית הוניל

  7. קמח מערבבים הכל עד לקבלת עיסה אחידה וסמיכה.

  8. להוציא את התבנית מהמקפיא ועם כפית לשים מהבצק על העוגה במרווחים. הכל מתיישר בזמן האפייה.

  9. אפייה במשך 40 דקות עד שקיסם יוצא נקי.