הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל פעם כשאני מכינה אותה הבית מתמלא בריח של פרדס,כולם יוצאים מהחדרים פורסים פרוסה,מחייכים ,טעם גן עדן, מרקם ענן ,כמו חיבוק של אמא
אופן ההכנה:.
מחממים תנור ל-160 מעלות. .
במיקסר מקציפים חלמונים עם כוס אחת מהסוכר עד לקבלת קצף סמיך ובהיר. מוסיפים שמן בזרם דק תוך כדי הקצפה. .
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קליפת תפוז. .
מנפים יחד אבקת אפייה וקמח ומוסיפים לסירוגין עם מיץ תפוזים. .
בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר ,1 כוס, עד לקבלת קצף יציב ומבריק. .
טורפים שליש מהקצף לתערובת החלמונים, ומקפלים פנימה את יתרת הקצף בעדינות. .
יוצקים את התערובת לתבנית סיר פלא לא משומנת. .
אופים 70 דקות, עד שהעוגה שחומה, קפיצית למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש לגמרי. .
מוציאים את העוגה ומיד הופכים אותה על שלושת רגליה וכך משאירים אותה להתקרר. כשהעוגה קרה הופכים בחזרה, מחלצים בסכין ומגישים עם אבקת סוכר..