ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מערבבים ביחד את כל מצרכים הבצק עד קבלת בצק רך שנפרד מהדפנות.
-
2
מעבירים לקערה ומשמנים קלות את הבצק ומתפיחים כשעה.
-
3
מערבבים בקערה את מצרכי הציפוי.
-
4
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים לשים ומרדדים (מומלץ לרדד על נייר אפיה) לעובי של 1 ס"מ, מורחים קצת שמן על הבצק ושופכים את ציפוי הקינמון.
-
5
חותכים לריבועים בגודל של 5 ס"מ בקירוב.
-
6
משמנים תבנית של אינגליש קייק עורמים 3-4 חתיכות מהבצק ומסדרים אותם כשהם עומדים אחד ליד בשני.
-
7
עושים את אותו הדבר עם הבצק השני (עם ציפוי השוקולד).
-
8
ונותנים לבצק לנוח ולתפוח עוד 20 דקות.
-
9
אופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.
-
10
כשהעוגה מוכנה מומלץ למרוח אותה במי סוכר (כוס מים וחצי כוס סוכר שבושלו ביחד).
1
מערבבים ביחד את כל מצרכים הבצק עד קבלת בצק רך שנפרד מהדפנות.
2
מעבירים לקערה ומשמנים קלות את הבצק ומתפיחים כשעה.
3
מערבבים בקערה את מצרכי הציפוי.
4
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים לשים ומרדדים (מומלץ לרדד על נייר אפיה) לעובי של 1 ס"מ, מורחים קצת שמן על הבצק ושופכים את ציפוי הקינמון.
5
חותכים לריבועים בגודל של 5 ס"מ בקירוב.
6
משמנים תבנית של אינגליש קייק עורמים 3-4 חתיכות מהבצק ומסדרים אותם כשהם עומדים אחד ליד בשני.
7
עושים את אותו הדבר עם הבצק השני (עם ציפוי השוקולד).
8
ונותנים לבצק לנוח ולתפוח עוד 20 דקות.
9
אופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.
10
כשהעוגה מוכנה מומלץ למרוח אותה במי סוכר (כוס מים וחצי כוס סוכר שבושלו ביחד).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים