לןגן

עוגת לחם קופים פתוחה

מאת: זהר מנדל, פורסם: 09/06/2019 | 16:36
עוגת לחם קופים פתוחה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המצרכים לבצק

המצרכים לציפוי קינמון

המצרכים לציפוי שוקולד

אופן הכנה

  1. מערבבים ביחד את כל מצרכים הבצק עד קבלת בצק רך שנפרד מהדפנות

  2. מעבירים לקערה ומשמנים קלות את הבצק ומתפיחים כשעה

  3. מערבבים בקערה את מצרכי הציפוי

  4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים לשים ומרדדים (מומלץ לרדד על נייר אפיה) לעובי של 1 ס"מ, מורחים קצת שמן על הבצק ושופכים את ציפוי הקינמון

  5. חותכים לריבועים בגודל של 5 ס"מ בקירוב

  6. משמנים תבנית של אינגליש קייק עורמים 3-4 חתיכות מהבצק ומסדרים אותם כשהם עומדים אחד ליד בשני

  7. עושים את אותו הדבר עם הבצק השני (עם ציפוי השוקולד)

  8. ונותנים לבצק לנוח ולתפוח עוד 20 דקות

  9. אופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות

  10. כשהעוגה מוכנה מומלץ למרוח אותה במי סוכר (כוס מים וחצי כוס סוכר שבושלו ביחד)