עוגת גבינה קרה על בסיס כדורי שוקולד/נדיה אביזוב גדלוב
לבביס העוגה
500 גרם פתיבר בטעם שוקולד
1/2 כוס קוקוס
100 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס חלב
1/2 כפית נס קפה
לתערובת הגבינות
1 שמנת מתוקה 38%
1 פודינג וניל
3/4 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה 5%
גביעה גבינת שמנת טבעית 30% או גביעה שמנת של פעם 27%
לציפוי
מיקס פירורים של פתיבר ולוטוס
1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים
אופן ההכנה
1
עוגת גבינה קרה על בסיס כדורי שוקולד/נדיה אביזוב גדלוב .
2
לפורר את הפתיבר לפירורים גסים לערבב עם קוקוס..
3
להמיס על הגז את החמאה שוקולד מריר חלב ונס קפה ולערבב עם הביסקווטים ולהדק בתבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 28 עם שקף מסביב ולשים במקפיא ולבנתיים להכין את תערובת הגבינות..
4
להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל וסוכר לקצפת יציבה ולקפל פנימה את הגבינות (ג.לבנה 5% ג.שמנת טבעית 30% או שמנת של פעם 27%)..
5
לשטח את תערובת הגבינות על בסיס העוגה ולקשט עם מיקס פירורי ביסקוויטים ואגוזי מלך..
6
*מומלץ מאד עם פתיבר בטעם קרמל/שוקולד מריר..
1
עוגת גבינה קרה על בסיס כדורי שוקולד/נדיה אביזוב גדלוב .
2
לפורר את הפתיבר לפירורים גסים לערבב עם קוקוס..
3
להמיס על הגז את החמאה שוקולד מריר חלב ונס קפה ולערבב עם הביסקווטים ולהדק בתבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 28 עם שקף מסביב ולשים במקפיא ולבנתיים להכין את תערובת הגבינות..
4
להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל וסוכר לקצפת יציבה ולקפל פנימה את הגבינות (ג.לבנה 5% ג.שמנת טבעית 30% או שמנת של פעם 27%)..
5
לשטח את תערובת הגבינות על בסיס העוגה ולקשט עם מיקס פירורי ביסקוויטים ואגוזי מלך..