הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל מילה מיותרת
1)אופן ההכנה קרם שונטולי ואוראו .
מביאים לרתיחה את השמנת נוריד מהאש ונערבב עם השוקולד הלבן עד למסה חלקה .
נקרר לילה במקרר .
לאחר לילה במקרר נקציף לקרם יציב .
ומוסיפים את פירורי עוגיות אוראו .
נקפל ידני לא לערבב הרבה לא לשבור את הקרם .
2)אופן ההכנת הטורט שוקולד .
במיקסר נערבב קמח קקאו אבקת אפיה וסוכר.
נוסיף ביצים ונמשיך לערבב נוסיף חלב ולאחר שמן נערבב עד שאין גושים .
3) שופכים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה בתחתית קפיצית בקוטר 24 ס"מ .
ואופים בתנור שחומם ל170 מעלות ל35 /40 דקות ומקררים וחותכים אתח העוגה לשני חלקים שווים אפשר לשלום אם רוצים.
.
4)אופן הכנת הסירופ .
מבשלים את הסוכר עם המים ולימון עד לקבלת מרקם מעט דביק .
5) מברישים סירופ על חלק אחד של הטורט.
ויוצקים את הקרם ומכסים עם החלק השני .
ויוצקים את הקרם על העוגה וגם בדפנות שומרים קצת קרם לקישוט.
שמים בדפנות העוגה סוכריות שוקולד איכותי ומקצועי .
6)מסדרים עוגיות חציים סביב העוגה ומכניסים למקפיא להתייצבות .
בהצלחה👌.