לערבב את חומרי התחתית ולשמים בתחתית התבנית ולהדק היטב ולהכניס למקפיא .
2
מתחילים .
3
לקחת 3 קעריות ולשים בכל אחת .
4
רבע כוס חלב,שוקולד ולהכניס למיקרו 40 שניות ולערבב היטב ולקרר לפחות שעה .
5
לשכבה הראשונה .
6
להקציף שמנת מתוקה עם רבע כוס חלב ואינסטנט פודינג שוקולד ולהקציף שמתקבלת קצפת להוסיף את השוקולד המריר ולהקציף עוד כמה דקות .
7
להוציא את התבנית וליישר היטב את הקצפת ולהכניס למקפיא לשעה .
8
שכבה השניה .
9
להקציף שמנת עם רבע כוס חלב ואינסטנט שוקולד לקבלת קצפת להוסיף את השוקולד חלב ולהמשיך להקציף כמה דקות להוציא את התבנית וליישר מעל השכבה הראשונה ולהכניס למקפיא לשעה .
10
שכבה השלישית להקציף שמנת מתוקה רבע כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל לקבלת קצפת להוסיף את השוקולד הלבן ולהמשיך להקציף כמה דקות להוציא את התבנית להוסיף מעל השוקולד וליישר היטב ולהכניס למקפיא לשעה .
11
להכין את הגנאש .
12
להרתיח חצי שמנת מתוקה להוסיף שוקולד מריר לערבב היטב ולהוסיף על העוגה. ולהכניס למקפיא כמה שעות .
13
ואז להעביר למקרר .
14
אפשר לקשט עם דובדבנים .
1
לערבב את חומרי התחתית ולשמים בתחתית התבנית ולהדק היטב ולהכניס למקפיא .
2
מתחילים .
3
לקחת 3 קעריות ולשים בכל אחת .
4
רבע כוס חלב,שוקולד ולהכניס למיקרו 40 שניות ולערבב היטב ולקרר לפחות שעה .
5
לשכבה הראשונה .
6
להקציף שמנת מתוקה עם רבע כוס חלב ואינסטנט פודינג שוקולד ולהקציף שמתקבלת קצפת להוסיף את השוקולד המריר ולהקציף עוד כמה דקות .
7
להוציא את התבנית וליישר היטב את הקצפת ולהכניס למקפיא לשעה .
8
שכבה השניה .
9
להקציף שמנת עם רבע כוס חלב ואינסטנט שוקולד לקבלת קצפת להוסיף את השוקולד חלב ולהמשיך להקציף כמה דקות להוציא את התבנית וליישר מעל השכבה הראשונה ולהכניס למקפיא לשעה .
10
שכבה השלישית להקציף שמנת מתוקה רבע כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל לקבלת קצפת להוסיף את השוקולד הלבן ולהמשיך להקציף כמה דקות להוציא את התבנית להוסיף מעל השוקולד וליישר היטב ולהכניס למקפיא לשעה .
11
להכין את הגנאש .
12
להרתיח חצי שמנת מתוקה להוסיף שוקולד מריר לערבב היטב ולהוסיף על העוגה. ולהכניס למקפיא כמה שעות .