להכין תערובת מ- 4 ביצים, שתי כוסות חלב , 3 כפות קינמון, 6 כפות סוכר, כף וחצי תמצית וניל, חצי כוס קוקוס.
.
2
אחרי שמערבבים את כל התערובת לחתוך חלה לפרוסות 1-1.5 ס"מ - לטבול בתערובת ולסדר בתבנית ( אני השתמשתי בתבנית קפיצית עגולה).
3
מלמעלה לפזר שבבי שוקולד , ולשפוך את מה שנשאר מהתערובת על העוגה.
להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 50 דקות..
4
לחתוך בננה אחת לפרוסות ולטגן עם מעט שמן וסוכר עד שמשחים קצת.
להוציא את העוגה מהתנור, לפזר מעליה את הבננות ולהכניס לתנור לעוד 15 דקות.
5 דקות לפני שמוציאים את העוגה לפזר מלמעלה שקדים פרוסים.
להוציא, לקרר ובתאבון :).
1
להכין תערובת מ- 4 ביצים, שתי כוסות חלב , 3 כפות קינמון, 6 כפות סוכר, כף וחצי תמצית וניל, חצי כוס קוקוס.
.
2
אחרי שמערבבים את כל התערובת לחתוך חלה לפרוסות 1-1.5 ס"מ - לטבול בתערובת ולסדר בתבנית ( אני השתמשתי בתבנית קפיצית עגולה).
3
מלמעלה לפזר שבבי שוקולד , ולשפוך את מה שנשאר מהתערובת על העוגה.
להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 50 דקות..
4
לחתוך בננה אחת לפרוסות ולטגן עם מעט שמן וסוכר עד שמשחים קצת.
להוציא את העוגה מהתנור, לפזר מעליה את הבננות ולהכניס לתנור לעוד 15 דקות.
5 דקות לפני שמוציאים את העוגה לפזר מלמעלה שקדים פרוסים.
להוציא, לקרר ובתאבון :).