אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

9,155
צפיות

מוס שוקולד - דורית כהן

המתכון של
מוס שוקולד - דורית כהן

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 1/2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 300 ג שוקולד מריר איכותי 60%
  • 2 1/2 כוסות פצפוצי אורז
אופן ההכנה
  • 1

    ראשית בקערה קטנה נמיס במיקרו חבילת שוקולד עם חצי שמנת מתוקה , נשפוך על פצפוצי האורז , נערבב טוב עד לספיגה ,.


  • 2

    נשטח על תבנית , ונכניס למקפיא לחצי שעה ..


  • 3

    בקערת המקסר נקציף מיכל וחצי של שמנת מתוקה עם שתי כפות סוכר , עד לקבלת קצף יציב ..


  • 4

    במיקרו נמיס את חצי השמנת שנותרה מהפצפוצים עם חבילת שוקולד . נחכה שיתקרר ונערבב יחד עם הקצפת שהקצפנו ..


  • 5

    על בסיס העוגה נשפוך את הקצפת .


  • 6

    ונכניס למקפיא לשעתיים ..


  • 7

    בינתיים נמיס את השמנת והשוקולד שנותנו לגנאש ,.


  • 8

    לאחר שעתיים שהעוגה במקפיא,.


  • 9

    נשפוך את הגנאש על העוגה ושוב .


  • 10

    נכניס להקפאה לשעתיים נוספות ..


  • 11

    ניתן לפזר מעל העוגה אגוזי מלך גרוסים ו/ או קוקוס קלוי ..


  • 12

    העוגה נשמרת בהקפאה ..


  • 13

    בתאבון ובהצלחה 🌹.


1

ראשית בקערה קטנה נמיס במיקרו חבילת שוקולד עם חצי שמנת מתוקה , נשפוך על פצפוצי האורז , נערבב טוב עד לספיגה ,.


2

נשטח על תבנית , ונכניס למקפיא לחצי שעה ..


3

בקערת המקסר נקציף מיכל וחצי של שמנת מתוקה עם שתי כפות סוכר , עד לקבלת קצף יציב ..


4

במיקרו נמיס את חצי השמנת שנותרה מהפצפוצים עם חבילת שוקולד . נחכה שיתקרר ונערבב יחד עם הקצפת שהקצפנו ..


5

על בסיס העוגה נשפוך את הקצפת .


6

ונכניס למקפיא לשעתיים ..


7

בינתיים נמיס את השמנת והשוקולד שנותנו לגנאש ,.


8

לאחר שעתיים שהעוגה במקפיא,.


9

נשפוך את הגנאש על העוגה ושוב .


10

נכניס להקפאה לשעתיים נוספות ..


11

ניתן לפזר מעל העוגה אגוזי מלך גרוסים ו/ או קוקוס קלוי ..


12

העוגה נשמרת בהקפאה ..


13

בתאבון ובהצלחה 🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים