קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ראשית בקערה קטנה נמיס במיקרו חבילת שוקולד עם חצי שמנת מתוקה , נשפוך על פצפוצי האורז , נערבב טוב עד לספיגה ,
נשטח על תבנית , ונכניס למקפיא לחצי שעה .
בקערת המקסר נקציף מיכל וחצי של שמנת מתוקה עם שתי כפות סוכר , עד לקבלת קצף יציב .
במיקרו נמיס את חצי השמנת שנותרה מהפצפוצים עם חבילת שוקולד . נחכה שיתקרר ונערבב יחד עם הקצפת שהקצפנו .
על בסיס העוגה נשפוך את הקצפת
ונכניס למקפיא לשעתיים .
בינתיים נמיס את השמנת והשוקולד שנותנו לגנאש ,
לאחר שעתיים שהעוגה במקפיא,
נשפוך את הגנאש על העוגה ושוב
נכניס להקפאה לשעתיים נוספות .
ניתן לפזר מעל העוגה אגוזי מלך גרוסים ו/ או קוקוס קלוי .
העוגה נשמרת בהקפאה .
בתאבון ובהצלחה 🌹