ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) שמים בקערה את את הביצים ומערבבים היטב .
-
3
2)מוסיפים את השמן מיץ תפוזים סוכר וניל אבקת אפייה ומערבבים שוב.
-
4
3) מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים .
-
5
4) מרסקים בננה וחצי ושופכים לבלילה ושוב מערבבים היטב .
-
6
5)שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 22 או תבנית אינגליש קייק מקרטון.
-
7
6) אופים במיקרוגל .
-
8
כ 15 דק על חום בינוני ולאחר מכן מכניסים לתנור ואופים לעוד 10 דקות על חום של 180 מעלות.
-
9
7) אופן ההכנה הגאנש .
-
10
מביאים לרתיחה את השמנת צמחית מכניסים את שוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.
-
11
שופכים על העוגה ואפשר להגיש בתאבון .
1
.
2
1) שמים בקערה את את הביצים ומערבבים היטב .
3
2)מוסיפים את השמן מיץ תפוזים סוכר וניל אבקת אפייה ומערבבים שוב.
4
3) מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים .
5
4) מרסקים בננה וחצי ושופכים לבלילה ושוב מערבבים היטב .
6
5)שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 22 או תבנית אינגליש קייק מקרטון.
7
6) אופים במיקרוגל .
8
כ 15 דק על חום בינוני ולאחר מכן מכניסים לתנור ואופים לעוד 10 דקות על חום של 180 מעלות.
9
7) אופן ההכנה הגאנש .
10
מביאים לרתיחה את השמנת צמחית מכניסים את שוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.
11
שופכים על העוגה ואפשר להגיש בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים