לןגן

עוגת בננות בחופשה בציפוי גנאש

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 10/02/2019 | 21:38
עוגת בננות בחופשה בציפוי גנאש

תקציר המתכון: קלה ונעימה מילה שלי👌

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שמים בקערה את את הביצים ומערבבים היטב

  2. 2)מוסיפים את השמן מיץ תפוזים סוכר וניל אבקת אפייה ומערבבים שוב

  3. 3) מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים

  4. 4) מרסקים בננה וחצי ושופכים לבלילה ושוב מערבבים היטב

  5. 5)שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 22 או תבנית אינגליש קייק מקרטון

  6. 6) אופים במיקרוגל

  7. כ 15 דק על חום בינוני ולאחר מכן מכניסים לתנור ואופים לעוד 10 דקות על חום של 180 מעלות

  8. 7) אופן ההכנה הגאנש

  9. מביאים לרתיחה את השמנת צמחית מכניסים את שוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ומבריק

  10. שופכים על העוגה ואפשר להגיש בתאבון