הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף 6 חלבונים עם הסוכר.
8 דקות .
בקערה נפרדת לערבב חלמונים עם שמן ותמצית וניל וחצי כוס סוכר לא טעות יש סוכר גם בחלמונים וגם בחלבונים.
מוסיפים לסרוגין3 כוסות קמח של כוס חד פעמית להוסיף לסרוגין את התפוזים ובסוף את האפיה.
מוסיפים את התערובת להקצפה.
אופים בחום של 150 מעלות משך שעה.
אם רוצים לשדרג את העוגה אפשר לגרר שוקלד מריר או קוקוס או קקאו.
בחלק מהבצק כמו עוגת שיש כיד הדימיון אפיה בסיר פלא או תבנית 26.
בהצלחה!! .