תקציר המתכון: טורט שתמיד מצליח
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להקציף 6 חלבונים עם הסוכר
8 דקות
בקערה נפרדת לערבב חלמונים עם שמן ותמצית וניל וחצי כוס סוכר לא טעות יש סוכר גם בחלמונים וגם בחלבונים
מוסיפים לסרוגין3 כוסות קמח של כוס חד פעמית להוסיף לסרוגין את התפוזים ובסוף את האפיה
מוסיפים את התערובת להקצפה
אופים בחום של 150 מעלות משך שעה
אם רוצים לשדרג את העוגה אפשר לגרר שוקלד מריר או קוקוס או קקאו
בחלק מהבצק כמו עוגת שיש כיד הדימיון אפיה בסיר פלא או תבנית 26
בהצלחה!!