הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף שמנת מתוקה עם חלב, סוכר ואינסטנט פודינג לקבלת קצפת להוסיף את הגבינה ולהקציף מעט.
לקחת תבנית מלבנית .
להרטיב את הביסקוויטים בחלב ולסדר בתבנית מעל להוסיף קצפת לגרד מעל את המקופלת ומעל שוב ביסקוויטים ומעל שוב קצפת ולהכניס למקםיא לשעה .
להוציא מהקפיא להוסיף את הקרם שוקולד ולהכניסנלמקפיא שוב לשעה להוציא לקשט עם הקצפת שהשארנו להוסיף כפית נס ולקפל לקבלת צבע חום יפה לקשט את העוגה ומעל להוסיף מקופלת , להכניס למקםיא לכמה שעות להצייצבות ואז להעביר למקרר.