להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב להנמיך את המירב ולהוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף שמן לסירוגין להוסיף את הקמח,אבקת אפיה,וניל והאינסטנט ואז את הנוזלים ולהמשיך להקציף שלא יהיו גושים .
2
לשמן מעט רק את תחתית התבנית עם מעט שמן ולפזר מעט סוכר להוסיף את הבלילה ולדפוק את התבנית על השיש לפני שנכנסים לתנור ולאפות 180 מעלות 40 דקות לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא ולדפוק את התבנית על השיש או השולחן כך העוגה שומרת על הגובה .
3
לתת להתקרר לעבור עם סכין מסביב ואז להפוך על צלחת ולפזר אבקת סוכר .
4
העוגה יוצאת רכה טעימה ועם ריח משגע .
1
להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב להנמיך את המירב ולהוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף שמן לסירוגין להוסיף את הקמח,אבקת אפיה,וניל והאינסטנט ואז את הנוזלים ולהמשיך להקציף שלא יהיו גושים .
2
לשמן מעט רק את תחתית התבנית עם מעט שמן ולפזר מעט סוכר להוסיף את הבלילה ולדפוק את התבנית על השיש לפני שנכנסים לתנור ולאפות 180 מעלות 40 דקות לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא ולדפוק את התבנית על השיש או השולחן כך העוגה שומרת על הגובה .
3
לתת להתקרר לעבור עם סכין מסביב ואז להפוך על צלחת ולפזר אבקת סוכר .