הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת פרג בחושה, מנצחת, עסיסית, מתחסלת במהירות, קערה מטרפה ולתנור (5 דקות הכנה).
מחממים תנור אפייה ל-175 מעלות .
מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים היבשים.
מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים הרטובים עד לקבלת תערובת אחידה .
מוסיפים לקערת היבשים את תערובת קערת הרטובים וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה .
משמנים היטב את התבנית או תבניות האינגליש קייק, יוצקים את תערובת לתבנית או לתבניות, דופקים על השיש 2 דפיקות קטנות להוצאת האוויר .
מכניסים לתנור ואופים 35-40 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מקררים היטב היטב ומפזרים מעל אבקת סוכר בנדיבות או אפשר לצפות בגאנש שוקולד, דוקרים בעזרת קיסם את העוגה או העוגות, יוצקים מעל את הגאנש שוקולד ומגישים .
זה מוכן! ממליצה בחום לאוהבי הפרג, כל ביס חגיגה.
בתיאבון אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .