תקציר המתכון: עוגת פרג בחושה, מנצחת, עסיסית, מתחסלת במהירות, קערה מטרפה ולתנור (5 דקות הכנה).
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור אפייה ל-175 מעלות
מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים היבשים
מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים הרטובים עד לקבלת תערובת אחידה
מוסיפים לקערת היבשים את תערובת קערת הרטובים וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
משמנים היטב את התבנית או תבניות האינגליש קייק, יוצקים את תערובת לתבנית או לתבניות, דופקים על השיש 2 דפיקות קטנות להוצאת האוויר
מכניסים לתנור ואופים 35-40 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש
מקררים היטב היטב ומפזרים מעל אבקת סוכר בנדיבות או אפשר לצפות בגאנש שוקולד, דוקרים בעזרת קיסם את העוגה או העוגות, יוצקים מעל את הגאנש שוקולד ומגישים
זה מוכן! ממליצה בחום לאוהבי הפרג, כל ביס חגיגה
בתיאבון אז... כנסו למטבח וספרו איך היה