לןגן

עוגת פרג בחושה הכי טובה שיש של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 25/12/2018 | 19:29
עוגת פרג בחושה הכי טובה שיש של סבתא לאה

תקציר המתכון: עוגת פרג בחושה, מנצחת, עסיסית, מתחסלת במהירות, קערה מטרפה ולתנור (5 דקות הכנה).

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

נדרש

גאנש שוקולד

לקישוט רק אם רוצים

קערת היבשים

קערת הרטובים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל-175 מעלות

  2. מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים היבשים

  3. מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים הרטובים עד לקבלת תערובת אחידה

  4. מוסיפים לקערת היבשים את תערובת קערת הרטובים וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה

  5. משמנים היטב את התבנית או תבניות האינגליש קייק, יוצקים את תערובת לתבנית או לתבניות, דופקים על השיש 2 דפיקות קטנות להוצאת האוויר

  6. מכניסים לתנור ואופים 35-40 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש

  7. מקררים היטב היטב ומפזרים מעל אבקת סוכר בנדיבות או אפשר לצפות בגאנש שוקולד, דוקרים בעזרת קיסם את העוגה או העוגות, יוצקים מעל את הגאנש שוקולד ומגישים

  8. זה מוכן! ממליצה בחום לאוהבי הפרג, כל ביס חגיגה

  9. בתיאבון אז... כנסו למטבח וספרו איך היה