מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים ושמן, בקערה נוספת מערבבים מצרכים יבשים ומוסיפים לקערת המיקסר, משמנים תבנית (ניתן להשתמש בכל תבנית), שופכים את הבלילה ואופים 170 מעלות כ 45 דקות..
2
מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט, חוצים את העוגה ומורחים שכבה מהקצפת, ממלאים שקית זילוף צנתר כוכב ומזלפים על העוגה ומסביב, מפזרים אגוזי לוז מקורמלים ומקשטים עם סירופ שוקולד..
3
** את השורות מקצפת הכנתי בתבנית סיליקון מיוחדת!.
1
מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים ושמן, בקערה נוספת מערבבים מצרכים יבשים ומוסיפים לקערת המיקסר, משמנים תבנית (ניתן להשתמש בכל תבנית), שופכים את הבלילה ואופים 170 מעלות כ 45 דקות..
2
מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט, חוצים את העוגה ומורחים שכבה מהקצפת, ממלאים שקית זילוף צנתר כוכב ומזלפים על העוגה ומסביב, מפזרים אגוזי לוז מקורמלים ומקשטים עם סירופ שוקולד..