לןגן

עוגת אגוזים קוקוס ושוקולד

מאת: אתי ממן, פורסם: 30/06/2015 | 09:41
עוגת אגוזים קוקוס ושוקולד

תקציר המתכון: עוגה בלי קמח קלה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 18, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבסיס

מלית

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים ושמן, בקערה נוספת מערבבים מצרכים יבשים ומוסיפים לקערת המיקסר, משמנים תבנית (ניתן להשתמש בכל תבנית), שופכים את הבלילה ואופים 170 מעלות כ 45 דקות.

  2. מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט, חוצים את העוגה ומורחים שכבה מהקצפת, ממלאים שקית זילוף צנתר כוכב ומזלפים על העוגה ומסביב, מפזרים אגוזי לוז מקורמלים ומקשטים עם סירופ שוקולד.

  3. ** את השורות מקצפת הכנתי בתבנית סיליקון מיוחדת!