אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

614
צפיות

סברינות מהירות וטעימות

המתכון של
סברינות מהירות וטעימות

ממליצה לאפות בתבניות קטנות ל"סברינות ביס"

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 4 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 4 חלמונים
  • גביע שמנת חמוצה
  • 2 כוסות קמח תופח
  • שקית אבקת אפייה
  • תבנית שקעים משומנת
  • לקצפת
  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 300 גרם שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • סירופ סוכר
  • 1 כוס מים קרים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף רום
אופן ההכנה
  • 1

    חלבונים להקציף ולהוסיף כוס סוכר לקרם יציב.


  • 2

    להנמיך מהירות מיקסר להוסיף 4 חלמונים ולסירוגין גביע שמנת חמוצה + 2 כוסות קמח תופח ואבקת אפייה .


  • 3

    לשמן תבנית שקעים למזוג את הבצק לחצי מהגובה ולאפות כרבע שעה בחום 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש .


  • 4

    מיד כשהתבנית יוצאת מהתנור.


  • 5

    יוצקים סירופ ומצננים..


  • 6

    לקצפת: המסתי שוקולד לבן ושמנת מתוקה ביחד. שמתי במקרר שיתקרר להקציף אינסטנט פודינג וניל + כוס חלב. אחרי הקצפה למקרר שוב, אחרי חצי שעה להזליף את הקצפת.


1

חלבונים להקציף ולהוסיף כוס סוכר לקרם יציב.


2

להנמיך מהירות מיקסר להוסיף 4 חלמונים ולסירוגין גביע שמנת חמוצה + 2 כוסות קמח תופח ואבקת אפייה .


3

לשמן תבנית שקעים למזוג את הבצק לחצי מהגובה ולאפות כרבע שעה בחום 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש .


4

מיד כשהתבנית יוצאת מהתנור.


5

יוצקים סירופ ומצננים..


6

לקצפת: המסתי שוקולד לבן ושמנת מתוקה ביחד. שמתי במקרר שיתקרר להקציף אינסטנט פודינג וניל + כוס חלב. אחרי הקצפה למקרר שוב, אחרי חצי שעה להזליף את הקצפת.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים