הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחלבונים להקציף ולהוסיף כוס סוכר לקרם יציב.
להנמיך מהירות מיקסר להוסיף 4 חלמונים ולסירוגין גביע שמנת חמוצה + 2 כוסות קמח תופח ואבקת אפייה .
לשמן תבנית שקעים למזוג את הבצק לחצי מהגובה ולאפות כרבע שעה בחום 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש .
מיד כשהתבנית יוצאת מהתנור.
יוצקים סירופ ומצננים..
לקצפת: המסתי שוקולד לבן ושמנת מתוקה ביחד. שמתי במקרר שיתקרר להקציף אינסטנט פודינג וניל + כוס חלב. אחרי הקצפה למקרר שוב, אחרי חצי שעה להזליף את הקצפת.