לןגן

סברינות מהירות וטעימות

מאת: ליזה כהן, פורסם: 08/12/2018 | 02:23
סברינות מהירות וטעימות

תקציר המתכון: ממליצה לאפות בתבניות קטנות ל"סברינות ביס"

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לקצפת

סירופ סוכר

אופן הכנה

  1. חלבונים להקציף ולהוסיף כוס סוכר לקרם יציב

  2. להנמיך מהירות מיקסר להוסיף 4 חלמונים ולסירוגין גביע שמנת חמוצה + 2 כוסות קמח תופח ואבקת אפייה

  3. לשמן תבנית שקעים למזוג את הבצק לחצי מהגובה ולאפות כרבע שעה בחום 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש

  4. מיד כשהתבנית יוצאת מהתנור

  5. יוצקים סירופ ומצננים.

  6. לקצפת: המסתי שוקולד לבן ושמנת מתוקה ביחד. שמתי במקרר שיתקרר להקציף אינסטנט פודינג וניל + כוס חלב. אחרי הקצפה למקרר שוב, אחרי חצי שעה להזליף את הקצפת