הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב .
בקערה נפרדת ,חלמונים ,שמן ,חצי כוס סוכר תמצית הוניל והמיץ לימון לערבל במיקסר .
להוסיף את קצף הביצים בצורת עטיפה את הקמח בהדרגה ,גרידת הלימון והאגוזים עד לאיחוד ,נעביר לתבנית משומנת.
לאפות בחום 170 מעלות תבנית קוטר 26 ,24.
להכנת הציפוי.
ראשית נכין כוס מים רותחים עם כפית נס קפה .
כשהעוגה מוכנה נרטיב עם הכפית את העוגה ונצנן.
נקציף מיכל שמנת מתוקה כמה דקות ,נוסיף כוס חלב .
איסטנט פודינג וניל ,כפית נס קפה ונקציף לקצף יחיד.
נמרח על העוגה כשהיא קרה בטמפרטורת החדר ונכניס למקרר.
אפשר גם ללא הקרם.