1) מניחים רינג מרובה בקוטר 24/24 ס"מ על תחתית או על מגש ושמים סביב שקף .
2
2)מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב המרוכז וגבינת מסקרפונה עד לקבלת קצף יציב .
3
3)מתחילים לסדר את הביסקוויטים טבולים בחלב פושר ויוצקים תערובת ומעל מניחים קוביות מנגו ושוב תערובת ושוב מנגו ומסיימים עם קצפת ,מכניסים למקפיא לכמה שעות .
4
4)לציפוי: שמים בכוס את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל 10 דקות .
5
5)שמים על הגז את מנגו והסוכר עד לרתיחה מוסיפים את ג'לטין המומסת 10 שניות ומערבבים עם בלנדר מוט ושופכים על העוגה הקפוא .
6
6)להקציף את השמנת המתוקה עם פודינג וניל ומחית מנגו עד ליציבות מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .
7
..
1
1) מניחים רינג מרובה בקוטר 24/24 ס"מ על תחתית או על מגש ושמים סביב שקף .
2
2)מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב המרוכז וגבינת מסקרפונה עד לקבלת קצף יציב .
3
3)מתחילים לסדר את הביסקוויטים טבולים בחלב פושר ויוצקים תערובת ומעל מניחים קוביות מנגו ושוב תערובת ושוב מנגו ומסיימים עם קצפת ,מכניסים למקפיא לכמה שעות .
4
4)לציפוי: שמים בכוס את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל 10 דקות .
5
5)שמים על הגז את מנגו והסוכר עד לרתיחה מוסיפים את ג'לטין המומסת 10 שניות ומערבבים עם בלנדר מוט ושופכים על העוגה הקפוא .
6
6)להקציף את השמנת המתוקה עם פודינג וניל ומחית מנגו עד ליציבות מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .