אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,377
צפיות

עוגת ביסקוויטים במילוי גבינת מסקרפונה קצפת חלב מרוכז עם מנגו וציפוי מנגו

המתכון של
עוגת ביסקוויטים במילוי גבינת  מסקרפונה קצפת חלב מרוכז  עם מנגו וציפוי מנגו

פשוט👌 קל וטעים😋

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 500 גרם ביסקוויטים פתי בר
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 גבינת מסקרפונה
  • 300 גרם חלב מרוכז
  • 300 גרם מנגו לקוביות קטנות
  • .לציפוי
  • 300 גרם מנגו
  • 1/3 כוס מים
  • 1/3 כוס סוכר
  • 7 גרם ג'לטין=
  • חצי שקית
  • לזילוף
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 פודינג וניל
  • 100 גרם מנגו טחון למחית
אופן ההכנה
  • 1

    1) מניחים רינג מרובה בקוטר 24/24 ס"מ על תחתית או על מגש ושמים סביב שקף .


  • 2

    2)מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב המרוכז וגבינת מסקרפונה עד לקבלת קצף יציב .


  • 3

    3)מתחילים לסדר את הביסקוויטים טבולים בחלב פושר ויוצקים תערובת ומעל מניחים קוביות מנגו ושוב תערובת ושוב מנגו ומסיימים עם קצפת ,מכניסים למקפיא לכמה שעות .


  • 4

    4)לציפוי: שמים בכוס את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל 10 דקות .


  • 5

    5)שמים על הגז את מנגו והסוכר עד לרתיחה מוסיפים את ג'לטין המומסת 10 שניות ומערבבים עם בלנדר מוט ושופכים על העוגה הקפוא .


  • 6

    6)להקציף את השמנת המתוקה עם פודינג וניל ומחית מנגו עד ליציבות מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .


  • 7

    ..


1

1) מניחים רינג מרובה בקוטר 24/24 ס"מ על תחתית או על מגש ושמים סביב שקף .


2

2)מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב המרוכז וגבינת מסקרפונה עד לקבלת קצף יציב .


3

3)מתחילים לסדר את הביסקוויטים טבולים בחלב פושר ויוצקים תערובת ומעל מניחים קוביות מנגו ושוב תערובת ושוב מנגו ומסיימים עם קצפת ,מכניסים למקפיא לכמה שעות .


4

4)לציפוי: שמים בכוס את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל 10 דקות .


5

5)שמים על הגז את מנגו והסוכר עד לרתיחה מוסיפים את ג'לטין המומסת 10 שניות ומערבבים עם בלנדר מוט ושופכים על העוגה הקפוא .


6

6)להקציף את השמנת המתוקה עם פודינג וניל ומחית מנגו עד ליציבות מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .


7

..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים