לןגן

עוגת ביסקוויטים במילוי גבינת מסקרפונה קצפת חלב מרוכז עם מנגו וציפוי מנגו

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/11/2018 | 11:20
עוגת ביסקוויטים במילוי גבינת  מסקרפונה קצפת חלב מרוכז  עם מנגו וציפוי מנגו

תקציר המתכון: פשוט👌 קל וטעים😋

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

.לציפוי

לזילוף

אופן הכנה

  1. 1) מניחים רינג מרובה בקוטר 24/24 ס"מ על תחתית או על מגש ושמים סביב שקף

  2. 2)מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב המרוכז וגבינת מסקרפונה עד לקבלת קצף יציב

  3. 3)מתחילים לסדר את הביסקוויטים טבולים בחלב פושר ויוצקים תערובת ומעל מניחים קוביות מנגו ושוב תערובת ושוב מנגו ומסיימים עם קצפת ,מכניסים למקפיא לכמה שעות

  4. 4)לציפוי: שמים בכוס את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל 10 דקות

  5. 5)שמים על הגז את מנגו והסוכר עד לרתיחה מוסיפים את ג'לטין המומסת 10 שניות ומערבבים עם בלנדר מוט ושופכים על העוגה הקפוא

  6. 6)להקציף את השמנת המתוקה עם פודינג וניל ומחית מנגו עד ליציבות מכניסים לשקית זילוף ומזלפים

  7. .