אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,647
צפיות

עוגת גבינה אפויה עם תפוחים מקורמלים

המתכון של
עוגת גבינה אפויה עם תפוחים מקורמלים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבסיס
  • 12 עוגיות עגולות רגילות
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1. 750 ג"ר גבינה 5%
  • גבינה מסקרפונה
  • 100 ג"ר סוכר
  • 3 ביצים
  • סוכר וניל
  • לערבב הכל יחד בקערה נפרדת
  • 2. בתנור לקרמל 4 תפוחים
  • 4 תפוחים קלופים פרוס
  • 100 ג"ר סוכר חום
  • כפית קנמון
  • לערבב הכל יחד ולאפות
  • בתנור 20 דקות
  • 3. מעל העוגה
  • 100 גרם סוכר חום
  • 100 גרם קמח רגיל
  • 100 גרם חמאה
  • 50 גרם שיבולת שועל
אופן ההכנה
  • 1

    לרפד בנייר אפייה תבנית עגולה .


  • 2

    גם בדפנות ולשמן.


  • 3

    דבר ראשון לשטח את הבסיס.


  • 4

    דבר שני לשפוך את תערובת הגבינות .


  • 5

    דבר שלישי .


  • 6

    את התפוחים המקורמלים להוסיף מעל.


  • 7

    דבר רביעי.


  • 8

    את תערובת הפירורים לפזר מעל .


  • 9

    לאפות חצי שעה בחום 180° .


  • 10

    ולהמשיך לאפות בחום 160° במשך 45 דקות.


1

לרפד בנייר אפייה תבנית עגולה .


2

גם בדפנות ולשמן.


3

דבר ראשון לשטח את הבסיס.


4

דבר שני לשפוך את תערובת הגבינות .


5

דבר שלישי .


6

את התפוחים המקורמלים להוסיף מעל.


7

דבר רביעי.


8

את תערובת הפירורים לפזר מעל .


9

לאפות חצי שעה בחום 180° .


10

ולהמשיך לאפות בחום 160° במשך 45 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים