לןגן

עוגת גבינה אפויה עם תפוחים מקורמלים

מאת: שרית כהן, פורסם: 25/10/2018 | 14:49
עוגת גבינה אפויה עם תפוחים מקורמלים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרפד בנייר אפייה תבנית עגולה

  2. גם בדפנות ולשמן

  3. דבר ראשון לשטח את הבסיס

  4. דבר שני לשפוך את תערובת הגבינות

  5. דבר שלישי

  6. את התפוחים המקורמלים להוסיף מעל

  7. דבר רביעי

  8. את תערובת הפירורים לפזר מעל

  9. לאפות חצי שעה בחום 180°

  10. ולהמשיך לאפות בחום 160° במשך 45 דקות