עוגת גבינה אפויה עם תפוחים מקורמלים
מאת: שרית כהן, פורסם: 25/10/2018 | 14:49
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לבסיס
-
12 עוגיות עגולות רגילות
-
50 גרם חמאה מומסת
-
1. 750 ג"ר גבינה 5%
-
גבינה מסקרפונה
-
100 ג"ר סוכר
-
3 ביצים
-
סוכר וניל
-
לערבב הכל יחד בקערה נפרדת
-
2. בתנור לקרמל 4 תפוחים
-
4 תפוחים קלופים פרוס
-
100 ג"ר סוכר חום
-
כפית קנמון
-
לערבב הכל יחד ולאפות
-
בתנור 20 דקות
-
3. מעל העוגה
-
100 גרם סוכר חום
-
100 גרם קמח רגיל
-
100 גרם חמאה
-
50 גרם שיבולת שועל
אופן הכנה
-
לרפד בנייר אפייה תבנית עגולה
-
גם בדפנות ולשמן
-
דבר ראשון לשטח את הבסיס
-
דבר שני לשפוך את תערובת הגבינות
-
דבר שלישי
-
את התפוחים המקורמלים להוסיף מעל
-
דבר רביעי
-
את תערובת הפירורים לפזר מעל
-
לאפות חצי שעה בחום 180°
-
ולהמשיך לאפות בחום 160° במשך 45 דקות