ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למילוי
-
250 מ״ל שמנת מתוקה (לפרווה - קצפת צמחית)
-
-
פרי שרוצים להוסיף - תותים, ענבים, משמשים, דובדבנים וכו׳
-
לרולדה
-
שלוש ביצים (מומלץ בטמפרטורת החדר)
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן במעט.
-
2
במיקסר מקציפים יחד ביצים ומלח.
-
3
מוסיפים פנימה את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף.
-
4
מוסיפים וניל וממשיכים להקציף במהירות גבוהה.
-
5
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקפלים (בעזרת לקקן) עד שהתערובת אחידה.
-
6
משטחים את הבלילה על גבי נייר האפייה ומיישרים אותה.
-
7
אופים במשך 6-8 דקות או עד שהרולדה מזהיבה בצורה אחידה.
-
8
מצננים את הרולדה לחלוטין לפני המילוי.
-
9
מלית: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה ופודינג וניל עד ליצירת קצפת יציבה.
-
10
למרוח שכבת קצפת, פירות ולגלגל.
1
מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן במעט.
2
במיקסר מקציפים יחד ביצים ומלח.
3
מוסיפים פנימה את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף.
4
מוסיפים וניל וממשיכים להקציף במהירות גבוהה.
5
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקפלים (בעזרת לקקן) עד שהתערובת אחידה.
6
משטחים את הבלילה על גבי נייר האפייה ומיישרים אותה.
7
אופים במשך 6-8 דקות או עד שהרולדה מזהיבה בצורה אחידה.
8
מצננים את הרולדה לחלוטין לפני המילוי.
9
מלית: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה ופודינג וניל עד ליצירת קצפת יציבה.
10
למרוח שכבת קצפת, פירות ולגלגל.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים