לןגן

רולדה

מאת: לורין אסולין, פורסם: 24/10/2018 | 22:36
רולדה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לרולדה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן במעט

  2. במיקסר מקציפים יחד ביצים ומלח

  3. מוסיפים פנימה את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף

  4. מוסיפים וניל וממשיכים להקציף במהירות גבוהה

  5. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקפלים (בעזרת לקקן) עד שהתערובת אחידה

  6. משטחים את הבלילה על גבי נייר האפייה ומיישרים אותה

  7. אופים במשך 6-8 דקות או עד שהרולדה מזהיבה בצורה אחידה

  8. מצננים את הרולדה לחלוטין לפני המילוי

  9. מלית: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה ופודינג וניל עד ליצירת קצפת יציבה

  10. למרוח שכבת קצפת, פירות ולגלגל